Jak probíhá čtení z Akáši

Jak probíhá čtení z Akáši

Jak probíhá čtení z Akáši

Pro klienta, který si objedná čtení z Akáši, je důležité následující:

Když mne klient osloví s žádostí o čtení z Akáši, a to ať telefonicky nebo písemně, spojím se s jeho duší. Ne proto, že to musí být, ale proto, že to je součástí mé hodně specifické práce. Neděje se to tak při každém kontaktu mezi lidmi, ale jen při spojení s těmi, kteří se čtením z Akáši zabývají. Při kontaktu s těmi, kdo z Akáši nečtou, se duše jen sblíží, ale nevidí do Akášických záznamů.

Při prvním kontaktu s klientem a při přípravné komunikaci nevidím nic určitého a jasného, ale co vnímám jasně a zřetelně, jsou jeho emoce. Někdy vidím i jisté mlhavé obrazy, které napovídají, co se s klientem dělo v jeho minulosti, ale jsou to jen útržky, ne ucelený příběh.

 

Co by měl udělat před čtením z Akáši klient

Klient nevnímá nic, co by bylo nepříjemné, ale je na něm, aby se otevřel zcela a upřímně sám sobě a v otázce, kterou si zvolil jako téma pro čtení z Akáši, byl k sobě naprosto upřímný a nic v sobě neskrýval a nepotlačoval.

Pokud by to neudělal a chtěl se zeptat sice na to, co ho trápí, ale nedokázal by to říct ani napsat, nemohu se podívat do jeho minulosti na příčinu jeho potíží. Je to proto, že skrývání před sebou samým je i skrýváním před mým vnitřním zrakem.

Je to, jako by mne klient prosil o poodhrnutí opony, a místo toho, aby ji uvolnil, silou ji drží a navíc ještě přidává nové a další zatemnění. Pak nemohu vidět nic než tmu, a to nikomu nepomůže.

 

Na dobu, kdy bude probíhat čtení, se klient nemusí připravovat

Když je klient otevřený i upřímný, mohu stanovit termín čtení. Klient se nemusí nijak připravovat a nemusí se ani obávat, že v průběhu mého čtení nebude schopen běžných denních činností. To proto, že čtení nedělá on sám, ale já, a zprávu z čtení nepředávám jako ústní rozhovor, ale jako textový, uzavřený dokument.

Příběh, který z Akáši přijmu, sepíšu a také energeticky naplním energiemi minulého vtělení, které jsem viděla a popsala.

 

Práce klienta se zprávou ze čtení

Kdy si klient zprávu otevře, je zcela na něm, ale mělo by to být v soukromí a o samotě. Otevřením zprávy si klient otevře i minulost, a je pak nutné ji i správně zpracovat a zase uzavřít. Zpracuje se opakovaným a podrobným pročítáním s tím, že vše, co klient při pročítání pocítí, hluboce prožije a přijme. Nic neodmítá, nepopírá, nerozporuje.

Zpracovává totiž minulost, která se už stala, a nejde ji změnit a uzdravit odmítáním a nenávistí, ale jen přijetím a láskou.

Někdy je takové zpracování velmi krátké, ale výjimečně může trvat i několik dní. Není to ale nic, co by se dalo hodnotit jako dobré, nebo špatné. Každá bytost a každý život jsou zcela jedinečné.

 

Jak pracuji, když se dívám do minulosti klienta

Nevím, jestli u mne někdo z vás už čtení z Akáši absolvoval, ale budu se zpovídat tak, jako by mne nikdo neznal.

Nejsem nijak neobyčejná, ale mám schopnost, která se mi lety prohlubuje – vnímat minulost nejen svoji, ale i ostatních. U sebe a mých nejbližších ji vnímám často a spontánně, ale u klientů to spontánní není nikdy.

Není to proto, že „si dávám pozor“, ale proto, že mi to nejde a já o to ani neusiluji. Mám svou práci ráda, ale musím se i chránit, proto před čtením s klienty vedu rozhovor a zjišťuji, jestli jsou otevřeni, nebo ne.

Pokud bych se stala nepozornou a nevšímavou a dělala čtení z Akáši pro ty, kteří mi sice chtějí zaplatit, ale nechtějí se otevřít, stálo by mne takové čtení ne sice zdraví, ale moc by mi nepomohlo, spíš ublížilo. Ztratila bych mnoho duchovní i fyzické energie a pak nemohla existovat tak, jak je mi milé a příjemné. A musela bych se začít uzdravovat jako po těžké nemoci.

 

Důležité je přijetí klientem i můj respekt

Vhled do minulosti je silně energetická záležitost a vyžaduje jistou vůli i sílu, ne fyzickou, ale duchovní. Když obojí vynaložím s pocitem, že je to hluboce přijímáno i léčeno (klientem), je mi dobře a cítím ke klientovi vždy velkou náklonnost a vděčnost. Když se tak nestane a život, který se otevřel, není uzdravený ani uzavřený, není mi sice smutno, ale mám pocit tíhy a nespokojenosti.

Nejsem nespokojená s klientem, ani jej nevnímám jako svou tíhu, ale pocity, které mohu mít po neúspěšné práci, pramení jen z toho, co je neuzavřená minulost jedné lidské bytosti, nic víc.

To, co se otevře, se musí zase uzavřít, je to nutné, aby se svět uklidňoval, a ne naopak.

Popsala jsem stručně, jak probíhá čtení z Akáši. Hlavní je přistupovat k čtení z Akáši s respektem, a to jak u mne, tak i u klienta. 

Chcete-li si mou službu objednat, nebo se jen na něco informovat, využijte můj kontakt.

…………….

Image by Myriams-Fotos from Pixabay