strach z neznámého

09.09.2024 Jak překonat strach z neznámého?

Jeden z nejběžnějších strachů – strach z neznámého

Určitě jste mockrát slyšeli o tom, že největší je strach z neznámého. Ano, jakmile poznáme to, čeho jsme se báli, strach buď zmizí, nebo výrazně klesne. Stejně tak to ale platí při řešení mnoho další témat, která lidi přivádějí na terapie nebo poradenství.

Strach z neznámého je jednou z ohromné spousty fobií.

 

Nutnost vědomého žití aneb já to tušil!

Jedna z věcí, které jsem zdůrazňoval na svých kurzech SRT, byla, že vždy máme s pomocí Vysokého Já porozumět co nejlépe tomu tématu, které chceme řešit. Cílem vždy bylo vědomě pochopit a zpracovat, teprve potom žádat o čištění.

Když jsem v roce 2019 objevil Boží Slovo a začal se učit pod vedením svých duchovních učitelů, byla mi má předchozí praxe potvrzena. Doslova mi bylo řečeno, že je naším úkolem žít vědomě. To je v plném souladu s tím, co jsem v minulosti učil. A v současnosti mám pro vědomé žití dokonalý nástroj – Boží Slovo.

Další cestou, jak překonat strach z neznámého, je čtení z akášických záznamů.

 

Dvě cesty jak překonat strach z neznámého

Oba způsoby práce pro klienty, které s Tamarou nabízíme, mají stejný cíl – překonat vědomým poznáním problémy, které člověka tíží.

Boží Slovo vede k vědomému pochopení skrze přímá sdělení (tedy “poselství” nebo přímé pojmenování příčin).

Čtení z Akášických záznamů to dělá skrze poznání minulosti, která je zaznamenána v kronice Akáša a která člověka v přítomnosti ovlivňuje. A bude ho ovlivňovat, dokud jí neporozumí, a nezbaví ji tak její síly.

 

Poradíme Vám, kterou ze dvou cest se vydat

Která ze dvou nabízených cest je pro Vás vhodnější? To se dozvíte, když nám napíšete na Pavlův kontakt nebo na Tamařin kontakt.